Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Maisemia Jyskyjärveltä ja Arolasta.

Suomussalmi - Arolan tila - Karhut - Jyskyjärvi 7.-11.8.2018. 580,- /th
Yleisön pyynnöstä yhdistimme kaksi asiakkaidemme eniten kehumaa kohdetta yhdeksi unohtumattomaksi kokonaisuudeksi. Nyt tutustumme Karjalan lisäksi Suomussalmen historiaan ja kauniiseen luontoon, sekä saamme mahdollisuuden nähdä karhuja parhaaseen katseluaikaan! Lisäksi Jyskyjärvelle lisättiin yksi päivä uusia luontoretkiä tai omaa oleilua varten. Matkaa voisi kuvailla myös kulinaristiseksi herkuttelulomaksi! 
Peruuntuu, jos emme saa ryhmää alustavasti kokoon 2.4.2018 mennessä! 


Ohjelmarunko 7.-11.8.2018
  

7.8.2018 Tiistai. Lähtö Vantaalta/ Helsingistä klo 7.00. Ajamme minibusseilla Suomussalmelle Kuopion ja Iisalmen kautta. tarkempi reitti lähtuijöiden mukaan. Perillä olemme Arolan tilalla noin klo 18-19. Arolan maatila on yksi Suomen arvostetuimmista maatilamatkailukohteista aivan Venäjän rajan tuntumassa. Illalla mahdollisesti musiikillista ohjelmaa herkullisen perinneillallisen ohella! Majoittuminen laadukkaasti. Arolan maatilan henki, isännän ja emännän persoonat ja heidän ehtymättömät tarinat karhuista ja sota-ajan tapahtumista ovat ihastuttaneet meidänkin matkalaisemme jo monta kertaa! Suomussalmi on aitoa Suomea!
 

8.8.2017
Aamiainen. Puolipäiväretki Juntusrannan maisemiin. Sotahistoriaa, arkeologisia kohteita, upeaa koillismaan luontoa! Iltapäivällä maittavan lounaan jälkeen mahdollisuus lähteä kokemaan villin erämaan eläimet turvallisesti tukevista hirsimökkikojuista käsin. Loppukesästä on mahdollista nähdä usean eri karhun lisäksi myös ahmoja, kettuja tai merikotkia.  Ja illaksi saunaan ja nukkumaan! Karhuretken lisähinta 80 euroa. Suosittelemme!

9.8.2017 Aamiainen Arolassa. Lähtö kohti etelää ja Vartiuksen raja-asemaa. Venäjän puolella käymme Kostamuksessa noin klo 11. 
Kello 14 nautimme jo maittavan lounaan Jyskyjärven rakastetussa karjalaisessa kylässä ja majoitumme parhaisiin perheisiin. Iltapäivällä tutustumme yhdessä kylään, nautimme illalisen ja saunomme. halukkaat voivat uida joessa. Suunnittelemme lähipäivien ohjelman säiden ja yhteisten toiveiden mukaan. Turistit valittavat ajan aina loppuvan kesken kylässä. 

9.-11.8.2017Jyskyjärvellä meillä on täysi ylläpito. Säät ratkaisevat ohjelmien asettumisen eri päiville, mutta vaihtoehdot ovat tässä: veneretki Lukan hiekkarannoille, Kalmismaalla käynti, koululla tai päiväkodissa käynti, luontoretki Salmivaaralle, laulaja Vieno Morozovan tapaaminen, Mahdollinen Tuomi-kuoron konsertti jne... Lisämaksullista ohjelmaa ovat Tuomi-kuoron konsertti ja veneretket. Jyskyjärvellä paljon käyneet voivat punoa toki myös oman ohjelmansa tuttujen kyläläisten kanssa. Ja tarjolla on myös jotain, mistä emme vielä tiedä, kuten aina.

11.8.2018 lauantaina. Aamiainen. Lähtö kotimatkalle. Jyskyjärvi -Lyttä - Vartius - Nurmes/ Kajaani - Kuopio - Mikkeli - Lahti -Helsinki/ Vantaa. Reitti varmistuu lähtijöiden mukaan. 

Halutessa vietämme yhden päivän lisää Jyskyjärvekllä! Lisähinta sovitaan tarvittaessa.

Hinta vain 580 euroa. Kertaviisumi Venäjälle 74 euroa. Hankimme tarvittaessa myös vuosiviisumin. Hinta sisältää matkat, ohjelman, majoitukset, opastukset ja täysihoidon perillä. Mainituille retkille lisähinta. 
Juntusrannan retkelle otamme mukaan eväät. Ilmoittaudu pian, sillä mukaan mahtuu vain 14 henkeä!

Ilmoittaudu matkalle tai kysy lisää alla olevalla kaavakkeella. Tervetuloa mukaan!
  Voit käyttää myös suoraa sähköpostiosoitetta petri(at)niikonmatkat.com tai soita 045-1374757

Pahoittelemme, sillä osa kaavakkella lähetetyistä sähköposteista on jäänyt tulematta perille!


Arolan tilan herkkupöytä.Arolan tilan herkkupöytä.

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.